Ontvang gratis de
SEO Quickscan

Vraag SEO Quick Scan aan:

SEO is de basis van jouw website

SEO staat voor “Seach Engine Optimization” en in het Nederlands voor “zoekmachineoptimalisatie”. Het omvat alle processen en verbeteringen die gericht zijn op het verbeteren van de rangschikking van een website in zoekmachines zoals Google en Bing. Het grote doel is om de website hoger te laten verschijnen in de zoekresultaten op bepaalde zoekwoorden. Daardoor zullen de zichtbaarheid en het verkeer op de site toenemen. Ook bereik je zo direct je doelgroep.

Vraag SEO Quick Scan aan:

Krijg inzicht in

SEO pillar - Bears Factory

Techniek

De techniek van je website is de eerste en belangrijkste SEO-pilaar. Bij techniek gaat het erom dat de website technisch goed is ingesteld. Het doel is om de website snel te laden, crawlbaar te maken, een duidelijke structuur te hebben, een responsief ontwerp te hebben en veilig te zijn. Een website die bijvoorbeeld traag is, kan leiden tot een daling in zoekresultaten.

Content

SEO contentcreatie gaat over het optimaliseren van individuele webpagina’s voor specifieke zoekwoorden. Denk hierbij aan de dichtheid van het zoekwoord, leesbaarheid, paginastructuur en passende meta-beschrijvingen. Goede SEO en sterke copy zijn nauw met elkaar verbonden.  

Autoriteit

Autoriteit gaat over het bouwen van backlinks naar je website van andere hoogwaardige websites. De hoeveelheid en kwaliteit van deze links spelen een belangrijke rol bij het verbeteren van de pagina- en domeinautoriteit van je website. Het opbouwen van autoriteit is een belangrijke pilaar die niet mag worden vergeten.

De voordelen van SEO

Betere algemene vindbaarheid

Door in te zetten op de juiste zoekwoorden verhoog je jouw online zichtbaarheid.

Meer organisch verkeer

Door zichtbaar te zijn word je gezien door jouw publiek. Zichtbaarheid zorgt voor meer verkeer.

Geen advertentiebudget nodig

SEO vraagt niet om een advertentiebudget. Op de lange termijn dus de juiste investering.

Duurzame investering

Het kost tijd om jouw positie te claimen maar wanneer je hem hebt, krijgen ze je niet zomaar weg.

148% positiestijging
bij van heek medical

Koken