webshop
development

Wat is webshop development?

Webshop ontwikkeling, ook wel bekend als e-commerce ontwikkeling, is het bouwen van online platformen die jouw klanten in staat stellen om te winkelen en te betalen via het internet. Webshops maken producten visueel zichtbaar en kunnen afgerekend worden. Om dit te realiseren, worden vaak systemen gebruikt zoals Magento, WooCommerce, Shopware of andere bekende systemen. Deze systemen worden zo ingericht dat ze communiceren met andere software binnen jouw bedrijf, zoals de voorraadadministratie of de bezorgservice. 

Woocommerce

Onze keuze is WooCommerce. Het is simpel in gebruik, maar zeer uitgebreid. Het bevat alle functies die jij nodig hebt om bijvoorbeeld orders af te handelen en producten toe te voegen. De shop wordt volledig op jouw afgestemd waardoor je alle functionaliteiten hebt die je wilt. Geen ingewikkelde doolhoven zonder uitweg, maar een intuïtieve interface die zelfs voor gebruikers zonder technische achtergrond gemakkelijk te gebruiken is.

Responsive

Een goed converterende website is volledig geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Een goede responsive website verbetert de gebruikerservaring en heeft de mogelijkheid om meer omzet te genereren.

Snelheid

Een lichtgewicht daar gaan we voor. Webshops die zijn gebouwd met WordPress zijn over het algemeen licht en eenvoudig te optimaliseren voor snelheid, wat zowel fijn is voor bezoekers als goed voor SEO. Technisch gezien is snelheid namelijk één van de belangrijkste factoren voor een goede SEO-score. Bij een te lange laadtijd, is de kans groot dat bezoekers wegklikken. Dit is zonde, omdat ze dan de content niet hebben gelezen die op jouw shop staat. 

webshopping

Het belang van webshop development

Het leven van de consument speelt zich steeds vaker online af. Dit is de plek waar jouw concept tot leven moet komen maar dit is ook de plek waar de concurrentie zit. Als je een serieuze stijd aan wilt gaan met de concurrentie, moet je webshop er goed uitzien en foutloos functioneren. Een goeie webshop is een essentieel onderdeel van online succes. Maar er komt nog meer bij kijken om echt succes te behalen met je webshop. Denk bijvoorbeeld aan zoekmachine optimalisatie, zodat je beter gevonden wordt op het web. En houd ook in gedachten dat het belangrijk is om je webshop in de gaten te houden en te optimaliseren wanneer nodig. De concurrentie zit namelijk ook niet stil.

Hoger conversieratio

Een geoptimaliseerde webshop zorg voor een hoger conversieratio en daarmee voor meer omzet.

24/7 de winkel geopend

Het voordeel van een webshop is dat deze 24/7 geopend is voor je bezoekers.

Vergroot je afzetgebied

Het afzetgebied van jouw producten hoeft niet alleen regionaal te zijn. 

Optimaliseer met data

Verbeter jouw webshop dagelijks met behulp van koop- en surfgedrag.

Hoe pakken wij jouw webshop aan?

Concurrentie in e-commerce is meedogenloos. Ga je mee in de race om de laagste prijzen, snelste levering en de scherpste garanties? Of wil je op eigen kracht winnen? Wij geloven in de kracht van jouw uniciteit, die we tot uiting kunnen brengen door middel van duidelijke ontwerpkeuzes die we van concept tot code kunnen implementeren. Wij staan klaar om jou te ondersteunen bij het ontwikkelen van een e-commerce platform dat uitblinkt in aanbod, klantbeleving en service. Hiermee zorg je ervoor dat jouw klanten bewust kiezen voor jouw bedrijf. 

What can we
produce for you?

01

Digital marketing & Data

In de digitale hoek is waar je ons vindt. Daar waar groeistrategieën gemaakt worden, daar waar merken in de spotlight staan, daar waar digitaal impact gemaakt wordt. Met brede kennis van digital & data vinden we voor jou altijd de juiste formule. 

SEO
SEA
Social advertising
Social media beheer
Email marketing

02

Design & Development

De knapste van de klas, daar wil je bij horen, daar wil je interactie mee. Wij zien het als onze taak om onweerstaanbare websites te ontwikkelen waar je niet omheen kan. Uniek in stijl en onmogelijk te missen.  

Webdevelopment
Webshops

Gerelateerde
Cases

Martin Cuypers

Als totaalontzorger all-in voor Martin Cuypers. Dat werkt prettig!

Wanten Bouw Sevenum

Meer dan bouwen voor familiebedrijf Wanten Bouw

Ylva & Dite

Van taboe naar internationale hoogtepunten voor Ylva & Dite

Wil jij een webshop die scoort
door uit te blinken?

02

Design & Development