web
development

Wat is web development?

Webdevelopment is het proces van het ontwikkelen van websites en webapplicaties. Het proces bevat het testen, het onderhouden en het verbeteren van bestaande websites, én het ontwikkelen van nieuwe websites om aan verschillende behoeften te voldoen.

Webdevelopment als verlengstuk van de business

Een website is tegenwoordig het digitale verlengstuk van jouw bedrijf. Het is de plek waar potentiële klanten informatie vinden, producten kopen of diensten afnemen. Het is daarom van cruciaal belang dat jouw website er niet alleen goed uitziet, maar ook goed functioneert, beheerbaar is en passend voor alle devices.

Responsive

De een vindt het prettig om online te surfen met een tablet, de ander zit op een laptop en weer een ander zit op zijn mobiele telefoon. honderden devices, honderden formaten. Het is van essentieel belang dat een website past op ieder apparaat. Een standaard die we altijd meenemen in een website.

WordPress

WordPress is ‘our weapon of choice’. Maar, het is belangrijk om er goed mee om te gaan om de volledige potentie te benutten. Door het schrijven van duurzame code haal je het maximale uit dit CMS. Bovendien hanteren we een consequent versiebeheer en respecteren we de basisarchitectuur van WordPress om slimme, schaalbare en onderhoudsvriendelijke websites te bouwen. 

Eigen beheer

Zolang je maar weet wat je moet doen. Dat is essentieel bij het opleveren van iedere website. Na de ontwikkeling moet je als klant zelf de mogelijkheid hebben om een website te beheren en te onderhouden. Afbeeldingen wijzigen, pagina’s aanmaken en teksten toevoegen moet in eigen beheer mogelijk zijn. Wel zo prettig. 

Bear's Factory - Johan van Helden - webdevelopment

Het belang van web development

Als bedrijf is het tegenwoordig onmisbaar om een professionele website te hebben. Het is dé manier om potentiële klanten te bereiken en om jezelf te onderscheiden van je concurrentie. Een goede website vertelt je doelgroep wie je bent, wat je doet en waarom ze voor jou moeten kiezen. De sleutel tot het creëren van een overtuigende merkervaring is het vertellen van een consistent verhaal op alle touchpoints. Je website is een weerspiegeling van je merkidentiteit. 

Responsive design

Door in te zetten op de juiste zoekwoorden verhoog je jouw online zichtbaarheid. 

Optimaal voor zoekmachines

Door zichtbaar te zijn word je gezien door jouw publiek. Zichtbaarheid zorgt voor meer verkeer. 

Websites die zelf te beheren zijn

SEO vraagt niet om een advertentiebudget. Op de lange termijn dus de juiste investering. 

WordPress als weapon of choice

Het kost tijd om jouw positie te claimen maar wanneer je hem hebt, krijgen ze je niet zomaar weg. 

Hoe pakken wij web development aan?

De basis is een grondige analyse van jouw bedrijf, waarbij we alles te weten willen komen over jouw producten of diensten, doelgroep en verkoopproces. De volgende stap is het identificeren van de sterke en minder sterke punten van de huidige website. Gedurende het proces werken we nauw samen om een online aanwezigheid te creëren die jouw merkverhaal communiceert. Het resultaat is een betekenisvolle en functionele website die volledig afgestemd is op jouw merkidentiteit en doelstellingen. Een website die geoptimaliseerd is voor alle browsers en apparaten, zodat jouw bezoekers de beste ervaring krijgen.

Bekijk hier al
onze diensten

01

Digital marketing & Data

In de digitale hoek is waar je ons vindt. Daar waar groeistrategieën gemaakt worden, daar waar merken in de spotlight staan, daar waar digitaal impact gemaakt wordt. Met brede kennis van digital & data vinden we voor jou altijd de juiste formule. 

SEO
SEA
Social advertising
Social media beheer
Email marketing

02

Design & Development

De knapste van de klas, daar wil je bij horen, daar wil je interactie mee. Wij zien het als onze taak om onweerstaanbare websites te ontwikkelen waar je niet omheen kan. Uniek in stijl en onmogelijk te missen.  

Webdevelopment
Webshops

Gerelateerde
Cases

Martin Cuypers

Als totaalontzorger all-in voor Martin Cuypers. Dat werkt prettig!

Wanten Bouw Sevenum

Meer dan bouwen voor familiebedrijf Wanten Bouw

Ylva & Dite

Van taboe naar internationale hoogtepunten voor Ylva & Dite

Klaar om de website naar een
hoger niveau te brengen?

02

Design & Development