design

Wat is design?

SEO staat voor “Seach Engine Optimization” en in het Nederlands voor “zoekmachineoptimalisatie” en omvat alle processen en verbeteringen die gericht zijn op het verbeteren van de rangschikking van een website in zoekmachines zoals Google en Bing. Het grote doel is om de website hoger te laten verschijnen in de zoekresultaten op bepaalde zoekwoorden waardoor de zichtbaarheid en het verkeer op de site toenemen en de doelgroep direct bereikt wordt. 

De drie pijlers van SEO. copywriting, technische SEO & autoriteit

Zoekmachine optimalisatie is een eindeloos veranderend proces. Er zijn echter verschillende factoren die altijd belangrijk blijven. Het draait allemaal om de combinatie van drie pilaren: copywriting, techniek en autoriteit. Door deze drie pilaren correct te combineren, kun je de zichtbaarheid van je website vergroten en de ranking in zoekmachines verbeteren.

Techniek

De techniek van je website is de eerste en belangrijkste SEO-pilaar. Bij technische optimalisatie gaat het erom dat de website technisch goed is ingesteld. Het doel is om de website snel te laden, crawlbaar te maken, een duidelijke URL-structuur te hebben, een responsief ontwerp te hebben, en veilig te zijn. Een website die bijvoorbeeld traag is, kan leiden tot een daling in zoekresultaten. De technische kwaliteit van je website is dus cruciaal voor technische SEO.

Copywriting

SEO copywriting gaat over het optimaliseren van individuele webpagina’s voor specifieke zoekwoorden. Dit omvat het gebruik van de juiste trefwoorddichtheid, de juiste leesbaarheid, paginastructuur en het hebben van passende meta-beschrijvingen. Goede SEO en sterke copy zijn nauw met elkaar verbonden. Zo is niet zichtbare copy voor videos en afbeeldingen ook relevant voor de SEO optimalisatie. 

Autoriteit

Autoriteit gaat over het bouwen van backlinks naar je website van andere hoogwaardige websites. De hoeveelheid en kwaliteit van deze links spelen een belangrijke rol bij het verbeteren van de pagina- en domeinautoriteit van je website. Het opbouwen van autoriteit is een belangrijke pilaar die niet mag worden vergeten.

Bear's Factory - Joost & Johan & Robert

Het belang goed design

We vertellen niemand iets nieuws wanneer we aangeven dat 90% van het online verkeer zijn weg vindt met behulp van zoekmachines. Door een juiste SEO aanpak vindt dit online verkeer van Google, Yahoo of Bing zijn route naar jouw website. Door in te zetten op SEO zorg je ervoor dat jouw website op de eerste pagina van Google terecht komt. Op deze manier kun jij online shoppers en geïnteresseerde voor jouw producten of diensten aantrekken. 

Een goed presterende SEO website of webshop realiseert organisch zichtbaarheid en omzet. Hiermee kunnen de kosten van adverteren flink beperkt worden. Een groot voordeel dat maakt dat SEO een  hogere ROI (return on investment) heeft  vergeleken met betaalde marketingkanalen zoals SEA

Betere algemene vindbaarheid

Door in te zetten op de juiste zoekwoorden verhoog je jouw online zichtbaarheid. 

Meer organisch verkeer

Door zichtbaar te zijn word je gezien door jouw publiek. Zichtbaarheid zorgt voor meer verkeer. 

Geen advertentiebudget nodig

SEO vraagt niet om een advertentiebudget. Op de lange termijn dus de juiste investering. 

Duurzame investering

Het kost tijd om jouw positie te claimen maar wanneer je hem hebt, krijgen ze je niet zomaar weg. 

Hoe pakken wij jouw design aan?

Aan de basis van onze SEO aanpak staat een gedetailleerd zoekwoordenonderzoek. Hiermee indentificeren we de meest effectieve zoektermen. Hier gaan we ons op richten. Met behulp van KPI’s bepalen we onze doelen en volgen we de voortgang van de doelen aan de hand van verkeer en ranking. 

Met technische optimalisaties en het ontwikkelen van unieke content die aansluit op relevante zoekwoorden gaan we scoren. De ontwikkelende content wordt ondersteunt door relevante backlinks en waar nodig verrijken we de content verder. De passende analyses en het verzamelen van data houden we nauw in de gaten of er bijgestuurd moet worden of dat we nog op koers liggen. 

What can we
produce for you?

01

Digital marketing & Data

In de digitale hoek is waar je ons vindt. Daar waar groeistrategieën gemaakt worden, daar waar merken in de spotlight staan, daar waar digitaal impact gemaakt wordt. Met brede kennis van digital & data vinden we voor jou altijd de juiste formule. 

SEO
SEA
Social advertising
Social media beheer
Email marketing

02

Design & Development

De knapste van de klas, daar wil je bij horen, daar wil je interactie mee. Wij zien het als onze taak om onweerstaanbare websites te ontwikkelen waar je niet omheen kan. Uniek in stijl en onmogelijk te missen.  

Webdevelopment
Webshops

Gerelateerde
Cases

Martin Cuypers

Als totaalontzorger all-in voor Martin Cuypers. Dat werkt prettig!

Wanten Bouw Sevenum

Meer dan bouwen voor familiebedrijf Wanten Bouw

Ylva & Dite

Van taboe naar internationale hoogtepunten voor Ylva & Dite

Klaar om de website naar een
hoger niveau te brengen?

02

Design & Development