Van Heek Medical
wil Goede zorg
voor iedereen

Koffie drinken

De uitdaging

Van Heek Medical, een Nederlandse wereldspeler als het gaat om goede zorg. Zoals ze zelf aangeven: “Goede zorg, die voel je.” Hun grote droom? Zorg zichtbaar maken en verbeteren voor iedereen als online thought leader.

Content

Koken
Even rusten

Het plan

Het doel van Van Heek Medical om kennisleider te worden lag bij ons direct gekoppeld aan vindbaarheid. Van Heek Medical heeft de kennis in huis maar hoe maak je deze kennis online zichtbaar en vindbaar. Hiervoor was een plan nodig om structureel aan de SEO te werken. Door in te zetten op de eigen merken en de meest relevante termen zijn we in samenwerking met Van Heek structureel de website gaan verrijken met content.  Alle content wordt door ons gestructureerd en geoptimaliseerd geplaatst. Hiermee vergroten we langzaam maar zeker de zichtbaarheid van Van Heek en verstevigd het de online positie.

Klimmen

Het resultaat

Door het aanpassen van de opbouw van de pagina’s, het verwerken van zoekwoorden en het toepassen van Schema waar mogelijk, is de basis gelegd om te werken aan het doel: Tought leadership. Bij ons in goede handen, want “Goede zorg, die voel je”.

Positiestijging op merken

0 %

Bezoekers

0 %

Zichtbaarheid

0 %

Betrokkenheid

0 %

Thought leader worden in
jouw vakgebied?

Interessant?
Check meer Cases

02

Design & Development