all-in voor
ontzorger
martin cuypers

Martin Cuypers

De uitdaging

Martin Cuypers gaat all-in. Met een nieuwe visie waarbij ze de mens nog centraler zetten en de sectoren hospitality en healthcare toevoegen hoort een nieuwe uitstraling, een GOED VERHAAL en een nieuwe website.    

Content

Martin Cuypers
Martin Cuypers

Het plan

Bij Martin Cuypers staat de mens centraal. Dit zie je terug in hun productaanbod, inrichtingen en duurzame keuzes. Een tevreden mens haalt het maximale uit de dag. Dit klinkt als een GOED VERHAAL wat wat ons betreft centraal moet staan in de communicatie. 

Hiermee zijn we aan de slag gegaan en in samenwerking met Studio Spinazie is gewerkt aan een nieuwe huisstijl die aansluit bij de visie en missie van Martin Cuypers. 

Op basis van de nieuwe huisstijl zijn we aan de slag gegaan met het doorontwikkelen van de uitingen op socials, de website, de webshop, drukwerk en in de inspiratietour. 

Martin Cuypers Tour
Martin Cuypers
Martin Cuypers

Het resultaat

Met behulp van nieuwe visuals, huisstijl en tourvideo is Martin Cuypers klaar voor de toekomst. De website is volledig vernieuwd, de sectoren hebben hun plek gekregen en bezoekers kunnen zich aanmelden voor de inspiratietour. Met een GOED VERHAAL is Martin Cuypers klaar voor de toekomst. 

online groei

0 %

Partners

0

Inspiratietour bezoekers

0 +

Tevreden klant

0 %

Tijd voor een verfrissende identiteit voor jouw organisatie?

Interessant?
Check meer Cases

02

Design & Development